Giv dig selv en hjemme-makeover med disse enkle tips

Det er vigtigt at huske at sætte tid af til pleje og selvforkælelse en gang imellem. Du kan nemt skabe din egen spadag derhjemme og tage et pusterum fra hverdagen på den måde.

Farv dine øjenbryn og øjenvipper

Kan du godt lide, at dine øjenbryn og øjenvipper sidder, som de skal? Så kan du farve begge dele selv. Måske du før har fået din frisør til det, men faktisk kan du enkelt klare den opgave derhjemme. Ved at gøre det selv, kan du selv bestemme, om du ønsker et helt naturligt eller et mere markant resultat.

Samtidig er det en god måde at slappe af på, fordi du kan gøre det i dit eget tempo. Det kræver blot den rette øjenbrynsfarve eller øjenvippefarve, og så er du klar til din spadag.

Plej dine negle

En hjemme-spadag er ikke fuldendt uden lidt neglepleje. Start med at fjerne eventuel gammel neglelak. Derefter kan du forme dem efter din smag med en neglefil. Efter at have filet dine negle i den form, du ønsker, er det tid til at påføre en frisk neglelak i din yndlingsfarve. Det er en god idé at anvende en basecoat først for at beskytte dine negle mod misfarvning og for at sikre, at din neglelak holder længere. Afslut med en topcoat for at tilføje glans og forsegle farven på dine negle.

Invitér din mor eller veninde

En hjemme-spadag behøver ikke kun at være for dig selv. Du kan dele oplevelsen med din mor, søster eller veninde for ekstra hygge og afslapning. Tag en pause fra hverdagen og nyd noget kvalitetstid sammen, mens I forkæler jer selv og hinanden. Det kan være alt fra at påføre ansigtsmasker til at lakere negle og slappe af med en kop te. Det er bare at sætte en dato i kalenderen.